• jul27

  9 udda saker du kan studera utomlands

  Vi har nog alla hört om "vanliga" studier som ekonomi och administration, psykologi, journalistik, ingenjör osv. Men det finns även ett antal galna, smala och konstiga ämnen som du kan studera utomlands. Här är en topp 9-lista över udda saker du kan studera utomlands med KILROY:

  1. Master i Sexologi på Curtin University i Australien Sex är kul och spännande att prata om. Är du en av dem som tycker om att prata sex lite extra mycket är detta de perfekta studierna för dig! Efter att du avslutat studierna kan du fortsätta att prata om sex i all evighet OCH få betalt för det. En varning som universitet uttryckt på sin webbplats är bra att komma ihåg: «Some learning material is of a sexually graphic nature». Med andra ord är dessa studier inte för de mest känsliga.

   

  2. "Wildlife filmmaking" på University of the ... Läs mer
 • mar16

  Studera i Singapore - Kursstart i juli!

  Singapore, lejonstaden, är en önation med spännande historia och framtid. Landet har under historien tillhört flera olika imperier och har sedan självständigheten 1959 utvecklats till en mycket stabil och välmående nation med många kulturer och språk representerade. Singapore har väl utvecklad kollektivtrafik, stort utbud av nöje och shopping, är ett tryggt och sä... Läs mer
 • jul03

  5 goda skäl att studera utomlands

  Vill du studera utomlands, men söker ett par goda anledningar för att övertyga dig själv, vänner eller föräldrar om att det är rätt sak att göra?
  Här får du ett par bra argument som kan underlätta för dig att ta beslut om att studera utomlands:

  Det ser bra ut på ditt CV! Arbetsgivare värdesätter kandidater som har internationell erfaren... Läs mer
 • jul01

  Förbättrat studiemedel för utlandsstudenter!

  Av Jenny
  Studiemedlet för utlandsstudier förändras från 1 juli 2015 och för de allra flesta blir det bättre! Nu kommer du kunna få ett större lån för terminsavgifter och lånet blir mer flexibelt.

  Lån och bidrag för levnadsomkostnader kommer vara samma i alla länder och betalas ut månadsvis. Du kommer få ett extra merkostnadslån när ... Läs mer
Kontakt