• sep30

  Vill du studera på college i USA?

  Community college i USA  Att studera på college i USA är en unik studieupplevelse och passar dig som vill studera en termin eller ett år utomlands efter avslutad gymnasieutbildning här hemma i Sverige. Studier på community college passar även dig som fortfarande är i valet och kvalet om vilken akademisk inriktning som du ska ta för att kunna påbörja din framtida akademiska bana.

  Under ditt år på community college i USA kan du få inspiration och idéer till din framtida karriär, läsa enbart de ämnen som du brinner för samtidigt som du får ditt livs studieupplevelse som hämtad ur en amerikansk TV-serie. Du bor i fantastiska Kalifornien eller Florida, studerar tillsammans med både amerikanska och andra internationella studenter och får uppleva det riktiga USA samtidigt som du investerar i din framtid.

  Vad är ett community colleg... Läs mer
 • sep15

  7 skäl att studera i England

  Drömmer du om att studera utomlands, men är osäker på vilket land du ska välja? KILROY ger dig 7 goda skäl till varför du bör studera i England oavsett om du vill studera på ett anrikt universitet eller på ett modernt campus i hjärtat av London.  

  1. Du kan studera i en av världens bästa studentstäder 2015 knep den brittiska huvudstaden London tred... Läs mer
 • sep11

  KILROY live 2015

  Av Jenny i
  Tack alla som kom på den internationella studiemässan KILROY live 2015 i Stockholm och gjorde det till ett härligt event!

  Hoppas alla blev inspirerade till att ta första steget mot utlandsstudier och fick svar på alla ev. frågor. Du vet väl att du alltid kan kontakta oss om du har frågor om utlandsstudier, idrottstipendium i USA eller praktik utomlands? Maila, ring oss på 0771... Läs mer
Kontakt