Studera i Sydney - Australiens bästa terminspris!

Studera i Sydney - Australiens bästa terminspris!

Macquarie University i Sydney erbjuder Australiens lägsta kostnad för en Study Abroad-termin. Läs fristående kurser under en eller två terminer för endast 6 450 AUD per termin*. Möjligheten gäller både dig som kommer direkt från gymnasiet och dig som redan studerat på universitet eller högskola. Upplev Sydney, rankad som den fjärde bästa studentstaden i världen, och studera på ett av Australiens ledande universitet.

Som fristående student på Macquarie University kan du välja att fördjupa dig inom ett specifikt ämne och erhålla ett Study Abroad Certificte, genom att studera minst tre kurser inom ett och samma ämne. Passa på att fördjupa dig inom ämnen som t ex psykologi, hållbar utveckling eller globalt ledarskap och få ett värdefullt certifikat som bevis på dina kunskaper efteråt.

Var? Macquarie University ligger i nordvästra Sydney 
När? Terminsstart februari och juli 2016
Vad? Du väljer 3 eller 4 kurser** per termin. Här hittar du skolans kursutbud.

Som fristående student kan du också ansöka om skolans stipendium Macquarie University Student Representative Scholarship, som kan ge dig 1 000 AUD. Du får en surfplatta och GoPro-kamera och dokumenterar din studietid på universitetet i bild och text samtidigt som du erbjuds träning i kommunikation och sociala medier.

Självklart finns också möjligheten att söka hela utbildningar som leder till en examen vid Macquarie University. Kontakta KILROY för mer information om programutbud, priser och stipendiemöjligheter.

"Att ha studerat ett år på Macquarie University i Sydney är något utav det bästa och roligaste jag gjort. Professionella lärare, klasskamrater från hela världen och en underbart fin miljö. Ett till plus är universitetets toppmoderna biblioteksbyggnad som precis blev klart då jag var där, extra motivation för pluggandet. MQ's populära foodcourt har dessutom prisvärd mat för alla smaker. Vänta inte, ÅK!"

/Ida Staffas
Student via KILROY på Macquarie University

 
Australien -sydney -studera -utomlands -ida -staffas -kilroy

Gör som Ida, åk till Sydney och studera på Macquarie University. Vi är övertygade om att du inte kommer att ångra dig!

* Skolavgift för 75% studier (tre fristående kurser)
** Skolavgift för 100% studier (fyra fristående kurser) är 8 500 AUD

Har du frågor eller vill ha kostnadsfri studierådgivning?
Kontakta KILROY

 

 

Relaterade inlägg
Kontakt