Studera risk och säkerhet i Australien

Studera risk och säkerhet i Australien

I dagens globala samhälle behövs många vassa säkerhetsanalytiker till myndigheter, internationella organisationer och företag. Det krävs ständigt uppdaterade strategier för att möta de utmaningar som ställs i form av  organiserad brottslighet, terrorism, extremism och trafficking.

Vill du lära dig mer om organiserad brottslighet, cyberbrottslighet, underrättelseverksamhet, övervakning och terrorbekämpning? Då har vi utbildningarna för dig! Kontakta oss gärna så berättar vi mer eller läs vidare!

 

Macquarie University i Sydney erbjuder unika och tvärvetenskapliga studier som kombinerar kunskap och teorier från olika discipliner; kriminologi, juridik, statsvetenskap, internationella relationer, management och företagsekonomi.

Utbildningarna ges på på kandidat- och på masternivå och som enstaka kurser och inkluderar t ex:

  • strategisk underrättelseverksamhet
  • kriminologi
  • geopolitik
  • bedrägerier och trakasserier via Internet
  • datasäkerhet
  • krishantering

På grundnivå erbjuds Bachelor of Security Studies och på högre nivå finns Master of Policing, Intelligence och Counter Terrorism och Master of International Security Studies och även en kombination av dessa två. Vill du läsa en period av endast en till två terminer finns möjligheten att läsa ett certifikat eller kombinera kurser du väljer själv.

Låter detta spännande? Önskar du ytterligare information om kurser, programupplägg, utbildningslängd, startdatum, antagningskrav, studiemedel eller kanske om boende är du varmt välkommen att kontakta oss.

Vi hjälper dig gärna och gör vårt bästa för att din utlandsstudiedröm ska bli verklighet. Kontakta oss redan idag!

Mer information om att studera risk och säkerhet!
Kontakta oss

 

Taggar: Australien
Relaterade inlägg
Kontakt