• jan13

  Lisa Wallius läser grafisk design på London Metropolitan University

  I London bor det ungefär lika många människor som i hela Sverige. Det är ett av skälen till varför jag valde att plugga här efter att ha bott nästan hela livet i Stockholm och börjat tycka att det känns för litet. Staden har även nära till övriga Europa, är omväxlande och att börja plugga här är inte så krångligt om man är svensk medborgare. Och man kan redan språket!  En vanlig studievecka på London Metropolitan University Jag går just nu Kandidatprogrammet i Grafisk Design på London Metropolitan University och mina intryck hittills är att universitetet ser ganska annorlunda ut från vad jag upplevt i Sverige. Jag har lektioner endast tre gånger i veckan (cirka två timmar föreläsning och resten av tiden är workshops och seminarium) så man har mycket egen tid, men som man förväntas fylla med eget arbete.
  ... Läs mer
 • nov30

  Studera en Master i Coachning på ett av världens högst rankade universitet

  Av Jenny
  Psykologisk coachning är ett relativt nytt och populärt verktyg och förhållningssätt för att öka människors välbefinnande och prestationer. På University of Sydney ges en Master of Science in Coaching Psychology för dig som vill arbeta med coaching och positiv psykologi.

  Positiv psykologi handlar om att öka ... Läs mer
 • nov25

  Dejta KILROY på SACO

  Går du sista året på gymnasiet och funderar för fullt vad du ska hitta på efter studenten? Studera utomlands? Arbeta som volontär? Resa ett varv runt jorden? Idrotta och studera i USA? Oavsett vad du vill göra så kan vi på KILROY hjälpa dig!

  Den 2-4 december går SACO-mässan, Sveriges största forum för studieval efter gymnasiet, av stapeln i Stockholm och KILROY finns sjä... Läs mer
 • nov16

  Studera Fashion Marketing utomlands - Nå dina Karriärsmål!

  Drömmer du om att få utlopp för ditt modeintresse i yrkeslivet och att kunna arbeta inom modeindustrin världen över? KILROY erbjuder flera utbildningar inom Fashion Marketing eller Fashion Merchandising, där du kombinerar mode med studier inom ekonomi och marknadsföring, i USA, Australien och England.


  I utbildningen integrer... Läs mer
 • nov12

  LApodden - om livet som student i LA!

  Just nu kommer det inte några nya avsnitt men inspireras gärna av gamla avsnitt av LApodden.

  Podden gjordes av  Emma Bergkvist och Therese Lång Pettersson som båda är studenter på New York Film Academy i Los Angeles. Podden handlar om livet som student i LA, vägen hit, framtidsdrömmar & planer, men även andra ämnen som snurrar runt i en ung tjejs... Läs mer
 • nov06

  TEST: Var ska du plugga?

  KILROY har satt ihop ett test där du kan se vilken plats på jorden som du skulle trivas bäst att plugga på. Svara på nedan sju frågor, räkna ihop dina A, B, C och D och se om det blir Asien, Europa, Oceanien eller Nordamerika!

  1. Du är hungrig och det är lunchrast – vad äter du helst? B: Dumplings
  C: Fish´n Chips & en half pint
  D: Allt ovan fungerar f... Läs mer
Kontakt