• nov15

  Studera i England i höst - ansök senast 15 januari

  I England går tradition och innovation hand i hand, framförallt när det gäller utbildning. Prestigefyllda och anrika universitet har i århundraden säkerställt Englands akademiska rykte. England erbjuder samtidigt moderna och nya institutioner, och är ett av Europas mest mångkulturella länder. Den pulserande metropolen London är som hela världen i miniatyr.

  KILROY representerar flera fantastiska universitet i England som kan erbjuda studier på en hög akademisk nivå endast två timmar med flyg hemifrån. Kontakta oss för mer information eller boka in en kostnadsfri studierådgivning så hjälper vi dig att hitta rätt universitet utifrån dina önskemål. Vill du studera i höst? Kontakta oss snarast eller skicka in din ansökan senast den 15 januari.


  BOURNEMOUTH UNIVERSITY


  Bournemouth University (BU) erbjuder pr... Läs mer
 • jun16

  5 snabba med Sara på Santa Barbara City College

  Sara hade länge drömt om att få uppleva collegelivet i USA. Efter att ha jobbat ett par år och gjort två backpacking-resor i Australien bestämde hon sig för att ta kontakt med Linnea på KILROY som hjälpte henne att ansöka till Santa Barbara City College i USA. Vi haffade henne över en kaffe och ställde 5 snabba frågor om hennes studietid: 

  VAD ÄR... Läs mer
Kontakt