• sep01

  Sista chansen för att gå på årets stora mässa om studier & praktik utomlands

  I flera år har det populära gratiseventet om utlandsstudier hållits för att ge blivande studenter inspiration och kunskap om vad det innebär att studera utomlands. Flera hundra lockas för att ta del av föredrag, möta utländska universitet, prata med studierådgivare & representanter.
  Oavsett om det är studier eller praktik som lockar utomlands är KILROY live eventet att delta på. I år hålls evenemanget den 1:a september i Stockholm och alla som vill delta rekommenderas att reservera sin plats innan alla platser blir tagna.

  Många studenter och blivande studenter väntas delta & inspirationen och den matnyttiga informationen utlovar besökarna att komma ett steg närmre sitt nästa karriärval. • aug08

  Topp tio bästa studentstäderna i världen

  Går du och funderar på att studera utomlands, men kan inte riktigt bestämma dig var i världen du vill åka för att få ut så mycket som möjligt av ditt lärorika äventyr? Spana då in vår lista över topp tio bästa studentstäderna i världen!
  Vår topp 10 lista täcker många spännande städer i bland annat Asien, Oceanien, Nordamerika och Europa. List... Läs mer
 • aug03

  Unikt 2017: Utbildningar inom hälsa tillgängliga för internationella studenter

  Äntligen har Swinburne University i Melbourne öppnat upp möjligheten för internationella studenter att läsa utbildningar inom hälsovetenskap med start 2017. Inom hälsovetenskapen kan du välja att läsa din utbildning med inriktning på näringslära, biomedicinsk vetenskap, biomedicinska- och kliniska tekniker &am... Läs mer
Kontakt