Den bästa vägen till rätt utlandsstudier för dig

Den bästa vägen till rätt utlandsstudier för dig

Sugen på att plugga utomlands? Börja då med att undersöka var, vad och varför du önskar studera. Utbildningar utanför Sverige kostar oftast en hel del pengar och därför kan det kännas bra att göra ordentlig research så att du vet att du gör rätt investering: Bäst universitet och bäst utbildning just för dig!

Vad vill du ha ut av studietiden?

När det kommer till att välja universitet kan det också vara bra att ha koll på vilka möjligheter du önskar vid sidan av din utbildning. Fråga dig själv vilken typ av studentliv du är ute efter och om du vill kunna engagera dig i olika föreningar eller extrajobba vid sidan av. 
Studenter på campus i Sydney

Använd den information och kunskap som finns tillgänglig

Studierådgivarna du träffar hos oss på KILROY är specialiserade på just utlandsstudier och praktik utomlands. Detta innebär att deras fokus ligger på de över 50 olika universitet och högskolor som vi samarbetar med runt om i världen, och vilka utbildningar som erbjuds där, till skillnad från en "vanlig" studievägledare som främst har kunskap om studier i Sverige.

När du kommer till oss för gratis studierådgivning kan du förvänta dig en djup kunskap om utbildningsutbudet och alla de regler du måste ta hänsyn till när du ska studera utomlands. Detta innebär att du kan bli guidad till såväl rätt utbildning som universitet för dig. Du får även hjälp med ansökningsprocessen och information om allt som rör din utlandsvistelse; så som försäkringar, visum, flygbiljetter och boende. Du kan känna dig trygg och väl omhändertagen eftersom våra rådgivare själva har studerat utomlands och väglett hundratals studenter genom åren. 

Efter en professionell studierådgivning kan du känna dig trygg med att du hamnar rätt

Hur kan vi hjälpa dig

  • Professionell vägledning och guidning för att se till att du hamnar på rätt universitet och på en utbildning som passar just dig.
  • Du får hjälp med allt kring dina utlandsstudier; från ansökan och kontakt med andra studenter, till flygbiljetter, försäkringar och tips på boende.
  • Vi guidar dig i försäkringsdjungeln och kan hjälpa dig att teckna en heltäckande studentförsäkring. Försäkring kan låta tråkigt, men utan en försäkring kan dina utgifter bli så stora att du tvingas avbryta dina studier. 
  • För att underlätta för dig så att du kan fokusera på din ansökan och annat kring din flytt, tar vi vid önskemål hand om bokning av flygbiljetter. Vi har förmånliga studentpriser för dig (och för de familjemedlemmar och vänner som önskar komma och hälsa på dig under studietiden). 
Hjälp mig hitta rätt utbildning Jag vill få rådgivning & säkra min framtidSåhär säger andra studenter

Såhär säger andra studenter
- Kristina
Rekommenderas varmt. I ett hav av dokument som behövde fyllas i och skickas för att kunna ansöka till University of Sydney var Kilroy i Stockholm till stor hjälp som svarade på alla frågor och funderingar jag hade :)

- Åsa
Fick hjälp av superduktiga studierådgivare som hjälpte mig med allt från start till avgång. Kände mig enormt trygg och togs mycket väl hand om! Fick många bra tips, alltid svar på mina frågor, ansökning och flyg gick smidigt till. Rekommenderas!
Relaterade inlägg
Kontakt