Vadå, heter det Sandwich Degree?

Vadå, heter det Sandwich Degree?

Ja, det gör det faktiskt! Sandwich Degrees är utbildningar i England där du läser din utbildning under ett år, följt av ett år med praktik innan du fortsätter med de två kvarstående utbildningsåren. Utbildningarna är alltså i grunden lika långa som en vanlig kandidatutbildning men väljer du att lägga till ett praktikår blir utbildningen totalt fyra år.

VAD HÄNDER UNDER PRAKTIKÅRET?

Under praktikåret är det vanligast att studenterna får betald praktik och universiteten hjälper studenterna att hitta bra praktikplatser som matchar studenternas utbildning, intressen och karriärsmål. Den relevanta arbetslivserfarenheten du får under ditt praktikår för med sig stora fördelar när du ska ut på arbetsmarknaden efter avklarad utbildning, vilket innebär ett betydelsefullt försprång bland andra arbetssökande.   

Starta din karriär efter studierna i London
Utbildningskostnaden förändras inte om du väljer att lägga till ditt sandwich degree. Praktikåret kostar inget (i fåtal fall mycket lite) extra, vilket innebär att du har samma totala undervisningsavgift som om du hade läst din utbildning utan ett praktikår. Under praktikåret har du dessutom en mycket god möjlighet att spara pengar, eller kanske leva lite lyxigare än studentbudgeten vanligtvis tillåter.

Hur kan ett praktikår se ut? 
Charlotte såg möjligheterna med att läsa en Sandwich Degree utbildning i England för att säkerställa att hon skulle få jobb efter utbildningen. Under praktikåret spenderade hon tiden på Coca Colas huvudkontor och arbetade på avdelningen för digitala medier. Läs vad hon har att säga om sin erfarenhet.

UNIVERSITET MED SANDWICH DEGREES

Gör praktik utomlands och få värdefull erfarenhetDet här gör vi för att din utlandsvistelse ska bli riktigt bra: 

  • Ger dig professionell vägledning och guidning för att se till att du hamnar på rätt universitet och utbildning för dig.
  • Du får hjälp med allt kring dina utlandsstudier. Från flygbiljetter till hjälp med ansökan, intervjutips och boende.
  • Hjälper dig med att ansöka om det internationella studentkortet ISIC med mängder av rabatter och erbjudanden världen över. 
  • Vi guidar dig i försäkringsdjungeln och kan hjälpa dig att teckna en heltäckande studentförsäkring. Försäkring kan låta tråkigt, men utan en försäkring när det behövs kan dina utgifter bli så stora att du tvingas avbryta dina studier. 
  • För att underlätta för dig så att du kan fokusera på din ansökan och annat kring din flytt tar vi vid önskemål hand om bokning av flygbiljetter. Vi har förmånliga studentpriser för dig, och för dina familjemedlemmar och vänner som önskar komma att hälsa på dig under studietiden. 
Hjälp mig hitta rätt utbildning Jag vill få rådgivning & säkra min framtidRelaterade inlägg
Kontakt