• feb27

  Webinar 8 mars: Allt om studier på Santa Monica College, USA

  Santa Monica College är en av våra mest populära partnerskolor och lockar många svenska studenter varje år. Är du nyfiken på Santa Monica College? Joina vårt webinar den 8 mars och hör Wilhelm berätta om sin studietid i Santa Monica! Du får även information om studier generellt i USA. Ta chansen! Det är helt kostnadsfritt, förstås.

  Santa Monica College är ett populärt universitet som erbjuder många spännande kurser och utbildningar till låga avgifter. På Santa Monica College läser nästan 35 000 studenter, varav drygt 3 000 är internationella. KILROYs studierådgivare Wilhelm har pluggat på Santa Monica College och delar gärna med sig av sina erfarenheter.

  – Jag hade två fantastiska år där! Studierna flöt på bra och det kändes faktiskt mycket roligare och enklare att studera än tidigare. Det... Läs mer
 • feb14

  Katarinas tid som student i Nya Zeeland blev helt över förväntan & fylld av äventyr

  Nya Zeeland har länge varit ett drömresemål för den otroliga naturen och de adrenalinfyllda aktiviteterna. Efter mycket efterforskning bestämde jag mig för att kombinera resa och studier för att få ut så mycket som möjligt av min tid här.  

   

   

  Studerade på AUT i Centrala Auckland Jag läst... Läs mer
 • feb03

  Bli en entreprenör på QUT! Har du det som krävs?

  Drömmer du om att starta ett eget företag? Du kanske har en affärsidé, men inte vet var du ska börja? 

  Genom att studera entreprenörskap på QUT, ett ledande universitet inom ämnet, kommer du ett steg närmare ditt mål!

  Som student kan du välja enstaka kurser i entreprenörskap från QUT Business School eller utveckla dina strategis... Läs mer
Kontakt