Bli en entreprenör på QUT! Har du det som krävs?

Bli en entreprenör på QUT! Har du det som krävs?

Drömmer du om att starta ett eget företag? Du kanske har en affärsidé, men inte vet var du ska börja? 

Genom att studera entreprenörskap på QUT, ett ledande universitet inom ämnet, kommer du ett steg närmare ditt mål!

Som student kan du välja enstaka kurser i entreprenörskap från QUT Business School eller utveckla dina strategiska kunskaper och tänkande som entreprenör genom att söka programmet Bachelor of Business Management med entreprenörskap som inriktning. Om du är intresserad av forskning har QUT ett forskningscenter inom ämnet som heter Australian Center for Entrepreneurship Research (ACE).

Att studera på QUT innebär mycket mer än att sitta i ett klassrum 

”QUT Starters” heter en studentförening som stöttar och hjälper studenter från olika ämnesinriktningar att hitta entreprenören inom sig. Detta görs i samarbete med lokala uppstartsföretag och näringslivet genom workshops och event. Möjligheterna är många för dig och alla andra som är intresserad av företagande och innovation oavsett din bakgrund och hur länge du studerar på QUT.

Som student på QUT kan du bidra till entreprenörsandan och involvera dig i ”QUT Starters”. Det är kostnadsfritt och syftar till att utveckla dig som ledare och ge dig kunskaper och färdigheter genom diskussioner, samarbete och debatt med andra studenter och ledare från näringsliv, organisationer, utbildning och samhälle. 

Studera på QUT och bli en del av innovationskulturen

Vill du ha mer information om QUT och om att studera till entreprenör?

Behöver du hjälp med din ansökan till QUT?
Hör av dig

 

Entrepreneurship bootcamp på QUT 

Går det att starta ett företag på bara en vecka? På Massachusetts Institute of Technologys (MITs) Global Entrepreneurship Bootcamp som äger rum på QUT i mars 2017 är det möjligt! Det är första gången bootcampen hålls i Australien och MIT valde QUT som sin samarbetspartner för detta projekt!

Det exklusiva veckoprogrammet för utvalda potentiella entreprenörer från hela världen speglar ett koncentrat av ett års studier på MIT. Deltagarna tränas att utveckla sina innovationer för att lösa verkliga utmaningar och sedan presentera dem inför en panel med riskkapitalister. Det är en utmärkt utgångspunkt för lovande entreprenörer att nå ut till investerare.

Entrepreneurship Bootcamp på QUT

Följ MIT Bootcamp på QUT

 

Taggar: Australien
Relaterade inlägg
Kontakt