Kostnadsfri studierådgivning den 5 oktober i Göteborg

Kostnadsfri studierådgivning den 5 oktober i Göteborg

Har du funderingar på att studera utomlands? Ta chansen att träffa KILROY för en studierådgivning (helt kostnadsfritt). Chansen ges torsdag 5 oktober i Göteborg. Först till kvarn - tiderna brukar bokas upp snabbt!

Studierådgivning den 5 oktober i Göteborg

Vår studierådgivare Linnea kommer till Göteborg och träffar gärna alla som har funderingar kring utlandsstudier. Linnea har lång erfarenhet av att ge vägledning kring högre studier utomlands. Ta chansen att ställa frågor om allt från visumregler till kostnader för utlandsstudier och ansökningsprocesser.

När: Torsdag 5 oktober 2017
Var:
Vasagatan 7, Göteborg (KILROYs butik) 

Varmt välkommen!

Boka gratis studierådgivning

 
KILROY erbjuder kostnadsfri studierådgivning för dig som har funderingar kring att studera utomlands. KILROYs studierådgivare har stor erfarenhet av att vägleda studenter till högre studier utomlands och kommer att följa dig hela vägen, från dina första frågor till det att dina studier börjar.

Kontakt