Webinar 8 mars: Allt om studier på Santa Monica College, USA

Webinar 8 mars: Allt om studier på Santa Monica College, USA

Santa Monica College är en av våra mest populära partnerskolor och lockar många svenska studenter varje år. Är du nyfiken på Santa Monica College? Joina vårt webinar den 8 mars och hör Wilhelm berätta om sin studietid i Santa Monica! Du får även information om studier generellt i USA. Ta chansen! Det är helt kostnadsfritt, förstås.

Santa Monica College är ett populärt universitet som erbjuder många spännande kurser och utbildningar till låga avgifter. På Santa Monica College läser nästan 35 000 studenter, varav drygt 3 000 är internationella. KILROYs studierådgivare Wilhelm har pluggat på Santa Monica College och delar gärna med sig av sina erfarenheter.

– Jag hade två fantastiska år där! Studierna flöt på bra och det kändes faktiskt mycket roligare och enklare att studera än tidigare. Det är något speciellt med att studera och leva på en plats man älskar.

Anmälan: Mejla ditt skype-namn
Ta chansen att höra Wilhelm berätta om sin studietid och om hur det är att plugga i USA. Ställ frågor i chatten på Skype eller bara lyssna, du väljer! Webinariet är öppet för alla och allt du behöver göra är att maila Wilhelm på [email protected] och uppge ditt skype-namn, så lägger han till dig i webinariet. Mejla senast kl 15.00 onsdag 8 mars. Själva webinariet sker kl 18.00 den 8 mars och varar ca en timme.

Mejla oss

 

 

Kontakt