Bästa businesskolan i Australien

Bästa businesskolan i Australien

En av KILROYs partnerskolor i Australien är utsedd till landets bästa handelshögskola och kammar hem plats 49 på den totala listan i världen. Grattis till MGSM och grattis till dig som funderar på studier down under, kanske blev beslutet enklare nu?

Macquarie Graduate School of Management (MGSM) utsågs nyligen till Australiens bästa businesskola för tredje året i rad. Skolan kommer dessutom på plats 49 bland alla handelshögskolor i världen. Detta enligt 2017 Financial Times Global MBA ranking.

Rankingen bygger på flera parametrar, så som MBA-studenternas lönenivå och löneökning tre år efter examen, kvaliteten på forskningen som bedrivs vid skolan samt tidigare studenters rekommendationer. 

Macquarie University i SydneyMGSM är en del av Maquarie University, som är en av KILROYs partnerskolor i Australien. Skolan ligger i nordöstra Sydney.  

Studenterna i fokus

Professor Stephen Brammer vid fakulteten Business and Economics, säger:
– Det är en ära att återigen ha erkänts av Financial Times som Australiens ledande handelshögskola och samtidigt få placeringen topp 50 i världen. På MGSM sätter vi alltid våra studenter först och vi arbetar hårt för att leverera bästa möjliga upplevelse för dom varje dag. Denna ranking är en belöning för det hårda arbete och engagemang som krävts för att göra MGSM till den bästa handelshögskolan i Australien.

År 2016 ökade antalet studenter vid MGSM med 15 procent och ökningen var jämnt fördelad bland inhemska och internationella studenter.

Lektion vid Macquarie - Studera i AustralienVill du bli en av de många nöjda internationella studenterna på Macquarie University? Eller kanske någon annan skola i Australien?

Första steget är att prata med våra studierådgivare om vilka utbildningar som erbjuds och hur du går tillväga för att ansöka. Det kostar inget att ta ett möte med våra kunniga studierådgivare och de hjälper dig gärna att uppfylla dina studiedrömmar. 

Kontakta våra studierådgivare

 

Taggar: Australien
Relaterade inlägg
Kontakt