Studera business vid Curtin University i Perth

Studera business vid Curtin University i Perth

Curtin Business School (CBS) är en Australiens bästa businesskolor. De har ett brett utbud av businesskurser och utbildningar i olika inriktningar.

Med ett nätverk av cirka 70 företagsledare som tar med sin erfarenhet och kunskap som bidrar till att forma läroplanen, har Curtin den bredaste och största referensgruppen av alla businesskolor i Australien.

Businessutbildningarna vid Curtin Business School har en bra kombination av teori och praktik. Universitetet har ett stort fokus på att sina studenter är väl förberedda inför arbetslivet, både praktiskt och för en internationell karriär efter examen.  

"Behind great business people are great business degrees."

Hur du som student vid Curtin bygger ditt nätverk

Som businesstudent vid Curtin University har du goda möjligheter att knyta kontakter med framgångsrika företag och ledare, vilket kommer att göra dig mer konkurrenskraftig på arbetsmarknaden. Curtin har ett system de kallar Industry conntect som hjälper studenterna att komma i kontakt med näringslivet och att utvecklas genom bland annat:

  • Gästföreläsningar av experter i näringslivet
  • Specialcoaching av experter
  • Nätverksevent
  • Praktik
  • Jobbannonser riktade mot studenter

Bli businesstudent vid Curtin University

Du kan studera business vid Curtin University, antingen som Study Abroad-student eller läsa en hel utbildning på Bachelor- eller Masternivå. Läs mer om studentlivet vid Curtin University och i Perth här (hint: det är fantastiskt!). Om businesstudier vid Curtin University har fångat ditt intresse, tveka inte att kontakta våra studierådgivare, för att få svar på dina frågor och få hjälp med ansökningsprocessen.
 

Vill du veta mer om Businesstudier vid Curtin University?
Hör av dig!


Läs mer om Industry Connect vid Curtin här.

Studera vid Curtin i Australien
Studera i vackra Perth

Curtin University föreläsningStudera business vid Curtin och bygg ett stadigt nätverk inför din kommande karriär

Curtin University Campus Curtin Universitys campus i Perth, Australien

Träffa andra internationella studenter vid Curtin
Lär känna studenter från olika länder när du studerar vid Curtin University.

Taggar: Australien
Relaterade inlägg
Kontakt