Kom du inte in på din drömutbildning i Sverige?

Kom du inte in på din drömutbildning i Sverige?

I Sverige är det hård konkurrens om de mest populära utbildningarna. Om du är en av de som känner besvikelse över att inte blivit antagen till ditt förstahandval, oroa dig inte, du kan fortfarande söka din drömutbildning utomlands!  

Även om du inte kom in på skolan du hoppats på här i Sverige så ge inte upp! Du kan fortfarande söka till några av de coolaste utbildningarna utomlands, med start i höst eller vinter. 

Nästan alla av de universitet vi samarbetar med har löpande antagning, du kan alltså söka och få svar väldigt snabbt - och vi kommer givetvis hjälpa dig genom hela processen. 

Så varför skulle du egentligen vilja studera i Sverige när du har möjlighet att studera i: 

Australien

Studier i Australien | Studera i Australien med KILROY
Alla de universitet vi samarbetar med i Australien har terminsstart efter jul och det finns fortfarande många platser kvar. Om du vill leva mitt i storstadspulsen kan välja att studera i städer som Sydney, Melbourne, Brisbane eller Perth. Eller om du är ute efter en mer avslappnad atmosfär med mycket sol (nästan varje dag!) så skulle vi rekommendera Sunshine Coast eller Golden Coast. Kolla in våra samarbetsuniversitet i Australien och sök din drömutbildning idag!

USA

Studier i USA | Studera i USA med KILROY
De allra flesta universitet i USA har fortlöpande antagning med start efter jul. Det finns alltså stora möjligheter att komma in på en utbildning i USA. Du kan välja att antingen studera på ett college eller söka en utbildning på ett klassiskt universitet i soliga Kalifornien, fartfyllda New York eller exotiska Hawaii?

England

Studier i England | Studera i England med KILROY
Universiteten i England har kursstart på hösten och tar fortsatt emot ansökningar till septemberstarten, så skynda på! Vi samarbetar med Bournemouth University, Coventry University, London Metropolitan University, BIMM Institute och University of West England. Alla har ett brett utbud av utbildningar och en internationell studiemiljö. England är en perfekt studiestad om du vill resa hem till Sverige en helg med kort varsel.   

 

Nya Zeeland

Studier i New Zealand | Studera i New Zealand med KILROY
Om du vill ha en unik upplevelse så kan du välja att studera i Nya Zeeland. Vi samarbetar med universitet i bland annat Auckland och Wellington. Alla universitet har löpande antagning och terminsstart är i februari. Det är alltså dags att börja söka in, spara pengar och inte minst börja se fram emot ett äventyr i ett av världens vackraste länder!

Kanada

Studier i Kanada | Studera i Kanada med KILROY
Kanada är USAs fina lillebror! Om du gillar vacker natur, älskar att åka skidor och snowboard och vill läsa i ett land med otrolig gästfrihet - då borde du studera i Kanada! Vi samarbetar med tre universitet i Kanada där alla startar i januari.

Kostnadsfri studievägledning

Om du är intresserad av att söka en utbildning utomlands eller behöver mer information om dina studiemöjligheter i de olika länderna, skicka oss ett mail eller så är du också välkommen att boka ett möte med en av våra studierådgivare

Intresserad och vill veta mer om utlandsstudier?
Hör av dig!

 

Relaterade inlägg
Kontakt