• maj15

  Santa Monica College erbjuder garanterade platser!

  Santa Monica College har infört en unik möjlighet för dig som vill plugga utomlands och vill vara garanterad plats!  

  Erbjudandet innebär att du blir garanterad alla dina kurser under en termin och du behöver inte heller skriva (det annars obligatoriska) assessment testet. Detta test gör du endast andra terminen om du väljer att plugga vidare till en Associate Degree! 

  One Semester Package är möjligt med följande program och kurser:

  Business and Marketing  Introduction to business Principles of Marketing Principles of Selling Business Communication Business Bookkeeping Väljer du att studera Business and Marketing får du dessutom garanterat plats på en andra termin på programmet Business and Entrepreneurship som innehåller:

  Law for Entrepreneur Elements of Public Speaking Introd... Läs mer
 • maj15

  Få 10 000 AUD avdrag på årsavgiften på UTS

  University of Technology Sydney erbjuder nu möjligheten för dig som vill plugga på UTS att ansöka om stipendium på 10 000AUD per år. Detta ger en kraftig reducering av terminsavgiften och gäller om du som sökande uppföljer följande krav:

  Ska påbörja ett program på heltid på UTS mellan 2018 och 2020. Är bosatt och medborgar... Läs mer
 • maj14

  Thompson Rivers University i Kanada erbjuder 1000 CAD i stipendium

  Av Karl
  Nu har man möjligheten att få stipendium på 1000 CAD per termin på Thompson Rivers University. Avdraget gäller upp till totalt 4000 CAD. 

  Erbjudandet från TRU gäller alla som söker till skolan via KILROY så passa på att kontakta en studierådgivare redan idag!

 • apr11

  Förändrade CSN-regler för utlandsstudenter från 1 maj 2018

  CSN inför en begränsning i merkostnadslånet för studieavgifter för den som söker studiemedel efter 30 april 2018.

  Det innebär att du som mest kommer kunna låna 2 867 kr per studievecka för din studieavgift, vilket blir 54 416 kr för en termin på 19 veckor. Det totala beloppet du kan låna för studieavgifter är oförändrat ca 349 000 ... Läs mer
 • apr06

  Studera i Adelaide - Australiens gömda pärla

  Adelaide är en fantastisk stad att plugga i, det finns många anledningar:

  Adelaide har en skön stads-vibe Det är billigt att bo i Adelaide Studenter från alla delar av världen pluggar i Adelaide Staden är känd som ”20-minuters-staden”, dvs. att du kan ta dig runt till olika platser snabbt Adelaide har sjukt läckra... Läs mer
 • mar19

  Lyssna på Julia och Zelda i poden om livet på andra sidan jorden

  Av Karl
  Lär känna Julia och Zelda som pluggar och jobbar i soliga Melbourne! Tillsammans har dem poden "På andra sidan jorden". En pod som handlar om allt som rör livet i Australien. Framförallt berör de ämnen som studier, resor och jobb. Så är du nyfiken på livet på andra sidan jorden?

  Lyssna på avsnitten nedan!

  iTunes

  Acast

  Podbean

   

 • mar01

  Infokväll: Allt du behöver veta om livet i Australien

  Att studera på andra sidan jordklotet kan kännas overkligt. Hur tar en sig dit, vilka bra univeristet finns och hur går ansökan till? Helt ärligt så ja - det är mycket administrativt, budget och pappersarbete att hålla reda på. Listan kan kännas överväldigande – och det är därför vi finns!

  Gratis event! ... Läs mer
 • jan23

  Träffa universitet från Kanada, USA och England

  Kom och träffa några av de bästa universiteten i Kanada, USA och England hos oss den 22 februari. Ta med vänner och/eller familj på detta informerande och inspirerande event om utlandsstudier.

  Det är gratis inträde!


  Vad kommer att hända på eventet? Du kommer att kunna få svar på alla dina funderingar ... Läs mer
 • jan03

  Kostnadsfri studierådgivning i Lund & Göteborg

  Har du funderingar på att studera utomlands? Ta chansen att träffa en studierådgivare från KILROY (helt kostnadsfritt!) i Lund och Göteborg i KILROYs butiker i respektive stad. Först till kvarn - tiderna brukar bokas upp snabbt!

  Studierådgivning 2 februari i Lund
  Boka in ett möte med Magnus som själv har studerat både i Peru oc... Läs mer
Kontakt