• jan23

  Träffa universitet från Kanada, USA och England

  Kom och träffa några av de bästa universiteten i Kanada, USA och England hos oss den 22 februari. Ta med vänner och/eller familj på detta informerande och inspirerande event om utlandsstudier.

  Det är gratis inträde!


  Vad kommer att hända på eventet? Du kommer att kunna få svar på alla dina funderingar om att studera i USA, England och Kanada, oavsett om du vill läsa en kandidatutbildning, 1-2 terminer med fristående kurser eller forskarstudier. Allt är möjligt! Självklart kommer våra eminenta studierådgivare att finnas på plats och berätta allt du behöver veta kring studier i USA, England och Kanada. Vi kan hjälpa dig med:

  Alla steg i ansökan till ditt föredragna universitet Information kring finansiering och eventuella stipendier Hur du hittar dina drömstudier Vägledning för hu... Läs mer
 • jan03

  Kostnadsfri studierådgivning i Lund & Göteborg

  Har du funderingar på att studera utomlands? Ta chansen att träffa en studierådgivare från KILROY (helt kostnadsfritt!) i Lund och Göteborg i KILROYs butiker i respektive stad. Först till kvarn - tiderna brukar bokas upp snabbt!

  Studierådgivning 2 februari i Lund
  Boka in ett möte med Magnus som själv har studerat både i Peru oc... Läs mer
Kontakt