Kostnadsfri studierådgivning i Lund & Göteborg

Kostnadsfri studierådgivning i Lund & Göteborg

Har du funderingar på att studera utomlands? Ta chansen att träffa en studierådgivare från KILROY (helt kostnadsfritt!) i Lund och Göteborg i KILROYs butiker i respektive stad. Först till kvarn - tiderna brukar bokas upp snabbt!

Studierådgivning 2 februari i Lund

Boka in ett möte med Magnus som själv har studerat både i Peru och vid University of Technology Sydney (UTS) i Sydney, Australien. Han kan hjälpa dig med alla dina frågor kring att studera utomlands. Har du frågor om visumregler, kostnader för utlandsstudier och ansökningsprocesser? Eller går du i funderingar på att plugga utomlands men du vet inte var eller vad? Ta chansen att träffa Magnus så hjälper han dig med alla dina funderingar!

När: Fredag 2 februari
Var:
Lilla Fiskaregatan 13, Lund (KILROYs butik)
 

Studierådgivning 28 februari i Göteborg

Vår studierådgivare Hattaya kommer till Göteborg och för att träffa alla som har funderingar kring utlandsstudier. Hattaya har själv studerat och bott 6 år i USA och har erfarenhet av att ge vägledning kring högre studier runt om i världen. Har du frågor om visumregler, kostnader för utlandsstudier och ansökningsprocesser? Eller går du i funderingar på att plugga utomlands men du vet inte var eller vad? Ta då chansen att träffa Hattaya så hjälper hon dig med alla dina funderingar!

När: Onsdag 28 februari
Var:
Vasagatan 7, Göteborg (KILROYs butik)

 

Varmt välkommen!

Boka gratis studierådgivning

 
KILROY erbjuder kostnadsfri studierådgivning för dig som har funderingar kring att studera utomlands. KILROYs studierådgivare har stor erfarenhet av att vägleda studenter till högre studier utomlands och kommer att följa dig hela vägen, från dina första frågor till det att dina studier börjar.

Relaterade inlägg
Kontakt