Praktik i Australien

Praktik i Australien
Har du någonsin funderat på att praktisera i Australien? Ett australiskt Working Holiday-visum gör det enkelt och möjligt. Du kommer att få uppleva den australiska kulturen, som ofta upplevs som laid back, öppen och trevlig, samtidigt som du gör en praktik som ger dig erfarenhet, utökar ditt CV och bygger upp din framtida karriär. Att praktisera i Australien är en oförglömlig upplevelse!

Praktiken sker på ett australiskt företag och är en lärorik upplevelse där din utbildning, kvalifikationer och tidigare erfarenheter avgör vilken typ av praktikplats du får.

En praktikplats i Australien, är inte ett jobb utan snarare en lärorik del av din utbildning. Praktiken är obetald och utformad för att ge dig möjligheten att förbättra dina kunskaper och ge dig mer erfarenhet inom ditt specifika område.

Vår samarbetspartner på plats i Australien bildades 2004 för att erbjuda en fullständig service till internationella studenter som vill praktisera i Australien. De erbjuder förstklassig personlig service till ett överkomligt pris.

Hjälp steg-för-steg

Se hur vi stegvis går vidare efter att vi har fått ditt CV, personliga brev samt din ansökan till praktik i Australien. Läs mer om steg 1-9 till din praktik i Australien

Behörighetskrav

Goda engelskkunskaper både skriftligt och muntligt, behörighet för Working Holiday-visum, ekonomisk täckning för levnadsomkostnader, personförsäkring, etc. Se behörighetskrav.

FAQ - Frequently Asked Questions

Vad vill du veta om praktik i Australien - se de vanligaste frågorna.

Kontakt