Hattaya Viriyanont

Jag lämnade Sverige för USA när jag var 19 år och jag är väldigt glad över att jag fick spendera mina viktigaste år utomlands.
F  

Namn
Hattaya Viriyanont

Titel
Studierådgivare

Butik
Stockholm

Telefon
0771 - 545 769

Skicka e-post

Att plugga och jobba i Los Angeles i 6 år har utan tvekan varit det bästa beslutet jag tagit hittills!

Jag pluggade och spelade basket på Santa Monica College i 2 år. Efter detta gjorde jag en transfer till Cal State University, Northridge. Där tog jag examen och fick ett tillfälligt jobbvisum i 1 år.

Mitt liv som en internationell student öppnade många dörrar. Jag har vuxit oerhört mycket som person och lärt mig ta ansvar för både mig själv och andra. Min engelska har blivit flytande och jag har skaffat vänner från hela världen. Mitt nätverk växte snabbt utomlands och jag tycker verkligen det är en bonus att ha med sig inför framtiden. Ibland handlar det nämligen inte om vad man vet, utan vem man känner.

Jag lämnade Sverige för USA när jag var 19 år och jag är väldigt glad över att jag fick spendera mina viktigaste år utomlands. 

Jag var väldigt målmedveten och bestämd på att klara av mina studier redan innan min resa. Väl på plats träffade jag många andra som var på samma äventyr som jag och det hjälpte mig ytterligare att nå mina mål.

Att bo i Los Angeles var väldigt annorlunda från att bo i Stockholm. Om jag ville byta miljö eller åka bort under "spring break" så kunde jag t.ex. bila till Vegas eller San Fransisco. Ville jag inte åka så långt blev det Six Flags, Universal Studios eller Malibu! Självklart stötte jag på en massa kändisar också! Mina 6 år i Kalifornien var verkligen härliga - alltid varmt och alltid solbränd. Jag tycker verkligen att man ska göra något liknande minst en gång i livet.

Så om du funderar på att studera utomlands säger jag av egen erfarenhet: Go for it!

Mina favoriter
Kontakt