Studierådgivning

När du har bestämt dig för att ta steget ut i världen som för alltid kommer att förändra ditt liv och utveckla dig som person kanske du inledningsvis behöver lite hjälp på traven. Det är därför vi på KILROY finns. Vi vet nämligen att det kan vara lite förvirrande att hitta den utbildning eller kurs utomlands som du söker. Hos oss får du alltid kostnadsfri studierådgivning av studierådgivare som har både lång erfarenhet av att hjälpa studenter till sina drömstudier samtidigt som de är specialiserade på just studier i utlandet.

Student -framing -the -future

All studierådgivning av KILROY education är gratis. Väljer du att ansöka till en skola betalar du en bokningsavgift på 395 kr. Du betalar sedan terminsavgiften direkt till universitetet som du ska studera vid.

Varför KILROY kan hjälpa dig

Alla våra studierådgivare har själva studerat utomlands och har egen erfarenhet av hur det är att gå igenom ansökningsprocessen. Dessutom har de lång erfarenhet av rådgivningar och att hitta platser på universitet och högskolor som passar den sökande. Studierådgivarna hos oss är specialiserade på just studier i utlandet, vilket vanliga studievägledare inte är. Vi kommer att ta väl hand om dig och du kan med trygghet vända dig till oss för frågor om våra skolor, de olika utbildningarna och de spännande studiestäderna.

Vi erbjuder dig bl a;  

  • Kostnadsfri studierådgivning om studier utomlands. Vi ser till att du får den kunskap du behöver för att välja rätt utbildning och högskola.
  • Information om de olika universitetens utbildningar, förfaranden, kursavgifter och antagningskrav.
  • Praktisk hjälp med din ansökan.
  • Översättning av betyg, hjälp med studiemedelsansökan, visum och olika boendealternativ.
  • Kontakt med studenter som studerat vid "din" skola eller som ska åka samtidigt som du.
  • Hjälp att teckna den viktiga utlandsstudieförsäkringen.

 

Hör av dig på mejl Träffa en studierådgivare
Kontakt