Akademisk engelska

Förbättra din akademiska engelska - Engelskkurser utomlands & TEFL
Forskning har visat att de som har en god akademisk engelska har en högre sannolikhet att få en framgångsrik karriär. Dessutom har forskning också visat att goda engelskkunskaper kan kan bidra till mer välbetalda jobb samt större flexibilitet på arbetsmarknaden och social framgång.

Även om du kanske inte alltid tänker på det, så kan goda engelskkunskaper påverka både din karriär och social framgång en hel del. Forskning visar även att andra människor betraktar dig som både mer intelligent och kunniga genom ett starkare ordförråd, uttal och din grammatik. Detta innebär bland annat att goda engelskkunskaper kan ge dig bättre chanser på en alltmer konkurrensutsatt arbetsmarknad.

Hur du kan skaffa dig bättre engelskkunskaper:
 

Engelskkurser utomlands

Engelskkurser utomlands
Du har möjlighet att läsa en kortare engelskkurs i Akademisk engelska vid något av våra partneruniversitet i Australien, Nya Zeeland, USA och Europa.
Kontakta KILROY Läs mer!

TEFL-certifikat online

TEFL-certifikat online
Med ett TEFL-certifikat kan du undervisa engelska som ett främmande språk runt om i världen och är ett bivs på att du har avancerade engelskkunskaper, vilket utan tvivel är en fördel när du söker jobb.
Kontakta KILROY Läs mer!

 

Akdemisk engelska & engelskurser utomlands

Undrar du något?
Du kan alltid fråga oss!

 

Kontakt