Bachelor's Degree

Ta din bachelor's degree utomlands!
En kandidatexamen i Sverige motsvaras av en en Bachelor's Degree vid de universietet som KILROY education samarbetar med. En Bachelor's Degree är på mellan 3-4 år.

I Australien, på Nya Zeeland och i Dubai är en Bachelor's Degree i de flesta fall 3 år och i USA och Kanada är den 4 år lång. För att bli antagen till en Bachelor's Degree krävs att du har en avklarad gymnasieexamen även om du kan ansöka redan innan du har fått ditt slutbetyg.

Om du inte uppfyller gymnasiekompetens d.v.s. inte har en avslutad gymnasieexamen kan du i USA och Kanada påbörja dina högskolestudier på ett Community College för att sedan föra över dina poäng till ett universitet. I Australien och Nya Zeeland kan du läsa ett Foundation year som du sedan kan tillgodoräkna dig i din Bachelor's Degree.

Förkunskaper

Förkunskapskraven beror på var och vad du vill studera. Vissa skolor kräver också att du har läst mer av ett visst ämne på en högre nivå och de flesta av de konstnärliga utbildningarna kräver att du kan visa en portfölj av ditt arbete. Utöver detta vill de flesta skolor se bevis på dina engelska kunskaper. Har du minst VG i engelska A och B från gymnasiet och om ditt betyg inte är äldre än två år gammalt räcker det i de flesta fall. Annars kan du göra ett engelska språktest via TOEFL eller IELTS.

Vissa Bachleor's Degree´s förbereder dig för ett yrke som sjuksköterska eller labb-assistent medan andra Bachleor's Degree´s förbereder dig för vidare studier på Master´s nivå. KILROY educations studierådgivare kan vägleda dig, så att du väljer en Bachelors Degree som matchar dina önskemål och framtida planer.

Genom att ta en hel Bachelor's Degree utomlands får du både professionella och personliga kontakter i det land där du studerar. På grund av detta väljer en hel del studenter att stanna kvar och arbeta i landet de har studerat i efter examen.

Kontakta KILROY education om du vill veta mer om antagningskraven för Bachelor's Degree´s vid våra partneruniversitet. Våra hängivna studierådgivare har detaljerad information om våra partneruniversitet och deras antagningskrav.

 

Kontakt