Doktorandstudier i Australien, England eller Nya Zeeland

Doktorera utomlands - Doktorandstudier/forskarstudier i Australien, England eller Nya Zeeland
Vill du doktorera utomlands? Med KILROY kan du göra dina doktorandstudier samtidigt som du får internationell erfarenhet - vilket i sig är en merit att ha på sitt CV!

Vissa menar att det är fördelaktigt att göra sina forskarstudier vid ett annat lärosäte än där du tog din universitetsexamen, just för att se på saker ur andra perspektiv och få andra akademiska influenser. Genom att doktorera utomlands får du internationell erfarenhet både privat och professionellt.
 

Kostnadsfri studierådgivning för dig som vill doktorera utomlands 

Om du hör av dig till våra studierådgivare får du information om studier och kostnader på din föredragna plats, finansiering samt om ansökningsprocessen. Du får även svar på frågor kring boende, visum och vi kan estimera budget åt dig. Hos oss kostar det ingenting extra för varken studierådgivning eller själva ansökan. 

Du kan få hjälp med doktorandstudier i Australien, England eller Nya Zeeland med oss. Kort sagt, den smidiga vägen till doktorandstudier utomlands!
  

Universitet där du kan doktorera utomlands  

Vi samarbetar med erkända universitet över hela världen.

Doktorera i Australien

Våra universitet i Australien ligger i eller runt storstäderna Melbourne, Sydney, Brisbane, Adelaide och Perth.

Doktorera i England

Våra universitet i England ligger i London, Bournemouth (södra England), Bristol samt Coventry (nära Birmingham). 

Doktorera i Nya Zeeland

Våra universitet i Nya Zeeland ligger i Auckland och Wellington på nordön samt i Otago på sydön.  

Smidig process till doktorandstudier utomlands

Det tar mycket tid att samla ihop information om de olika studiealternativen på de olika platserna. Få kostnadsfri studierådgivning hos våra studierådgivare, som är väl insatta i hur det är att söka studier i ett annat land. Du är alltid varmt välkommen att kontakta oss med dina funderingar kring doktorandstudier utomlands.

Snart kan vara på väg!
  

Vill du veta mer om doktorandstudier utomlands?
Ta hjälp & råd av oss!

Bondi Icebergs Club, Australien - Doktorera utomlands En morgonrunda i poolen innan jobbet? Så här skulle livet kunna se ut som doktorand i Australien!

Kontakt