Blue Mountains International Hotel Management School

Campus på Blue Mountains International Hotel Management School

Blue Mountains International Hotel Management School ligger i Leura, max två timmar från Sydneys centrala delar. Här läser första- och andraårsstudenterna. På det nya campuset, som är beläget mitt i Sydney, studerar tredjeårsstudenterna.

Leura är en lugn liten stad med små butiker, caféer och restauranger som ligger 3 km från den större staden Katoomba som är huvudorten i Blue Mountains. I Katoomba finns större varuhus och nattliv. Läs mer om campus och boende här nedanför.

Campus Leura

På camups Leura läser alla första- och andraårsstudenter. Campuset består av ett stort parkområde med hotelliknande studentbostäder och modernast möjliga undervisningslokaler, sportanläggningar och serveringar. Det är studenterna själva som bemannar skolans reception, serveringar och sköter underhållet, detta för att man ska få mesta möjliga träning och erfarenhet. 

Boende Leura

Studenterna bor på det hotelliknande studenthemmet på campus. Under praktikperioderna brukar boende ordnas av företaget man praktiserar hos. Boendet kostar 3995 AUD per termin i dubbelrum.

Faciliteter Leura

Alla studenter bor i hotelliknande dubbelrum med badrum på varje rum. Städning och sänglinne ingår, precis som på ett hotell. Skolan har moderna undervisningslokaler, tre restauranger som drivs i undervisningssyfte, storkök och två datasalar. Det finns även ett stort bibliotek och trådlöst Internet på hela campusområdet. Studenter kan ta med egen lap top eller köpa en från skolan genom ett förmånligt erbjudande. Skolan har även lokaler för sport och fritid, som bordtennis, tv, biljard, grillplats, pool och tennisbana.

Transport Leura

Med tåg tar du dig till Sydney på max 2 timmar. En enkel biljett kostar 8 AUD.

Campus Sydney

Campuset i Sydney är skolans nya campus, och här studerar tredjeårsstudenterna. Här finns inga studentlägenheter, men studenter kan lätt hitta boende då campuset ligger mitt i centrala Sydney. Dock har skolan möjlighet att erbjuda ett begränsat antal boende i närheten av campuset som ligger 20 minuters promenad, eller en kort busstur bort. Boendet är 3- eller 4-rumslägenheter där man bor tillsammans med andra Blue Mountainsstudenter. Lägenheterna är möblerade och det finns tv, Internet och tvättmöjligheter.

Tycker du att Blue Mountains International Hotel Management School låter intressant?
Kontakta oss
Kontakt