Bond University

Surfa på Guldkusten på din fritid!
 

Bond University

Bond University är ett privat universitet som ger dig möjligheten att snabbt kunna slutföra din utbildning. Ett studieår är indelat i tre terminer och du kan slutföra en kandidatexamen på två år istället för tre, vilket annars är den vanliga längden på en kandidatexamen. Även masterutbildningar kan slutföras inom en kortare period än vanligt.

Vad kan du studera på Bond University?

Bond University har ett brett urval av utbildningar, däribland film och TV, ekonomi, kriminologi, kommunikation, journalistik, juridik, internationella relationer, psykologi och idrottsvetenskap.

Akademiska omdömen

Good Universities Guide 2010 gav Bond University toppbetyg i 10 olika kategorier, däribland hur nöjda eleverna var, kvaliteten och möjligheterna att få jobb efter utbildningen.

Varför studera på Bond University?

Bond University har väldigt bra föreläsare som håller en hög akademisk standard. Många gånger har de en doktorsexamen bakom sig och både internationell och praktisk erfarenhet. Universitetet har minst antal elever per lärare i varje lektionssal i Australien och därför har eleverna möjligheten att få mer personlig hjälp, vilket annars är svårt att få på andra platser.

Fakta

Antal elever: 3900
Antal internationella elever: 1800
Kursstarter: januari, maj och september

 

Tycker du att Bond University låter intressant?
Kontakta oss
Kontakt