Bond University

Boende på Bond University

Campus och studentlivet på Bond University

Bond University ligger på Guldkusten och erbjuder några av de vackraste stränderna i hela landet. Brisbane ligger inom en timmes räckhåll och nöjesparker, golfbanor och nattlivet finns precis runt hörnet.

Faciliteter

Skolområdet vid Varsity Lakes har många olika faciliteter, däribland ett bibliotek, caféer, swimming pool och träningsanläggningar. Skolbyggnaderna är imponerande, och bl a finns en rättssal och ett börsrum för att kunna ge eleverna en känsla av hur det fungerar i det verkliga arbetslivet. 

Transport

Att ta sig runt är sällan ett problem. Lokaltrafiken och Bond Universitys egna bussar gör det enkelt att ta sig från universitetet till Guldkusten och till områdena runtomkring Varsity Lakes. Det är ändå vanligt att internationella elever väljer att köpa en bil, för att på ett enklare sätt utforska så många olika platser de kan. 

Boende

Många elever föredrar att bo på skolområdet då det anses vara bekvämt och säkert, men även på grund av mångkulturen och den spännande internationella miljön som finns där. Det finns flera olika boenden på skolområdet och alla rum är utrustade med luftkonditionering och har tillgång till internet. Bor du på skolan är dessutom dina måltider inkluderade. Det finns dock många nordiska studenter som väljer att hyra privat boende på Guldkusten. 

Tycker du att Bond University låter intressant?
Kontakta oss
Kontakt