Curtin University

Ansökan till Curtin University

Ansökan till Curtin University

Curtin University har löpande antagning. Om du är intresserad av att få en oförglömlig tid på Curtin University kommer KILROYs studievägledare att besvara dina frågor och hjälpa dig med hela ansökningsprocessen.

KILROY är Curtin Universitys officiella representant i Sverige och vi hjälper dig med ansökan och alla dina frågor. Våra studierådgivare kan svara på det mesta rörande studier vid Curtin och hjälper dig gärna att bli student i Australien!

Engelskkunskaper & antagningskrav vid Curtin University

Vanligtvis har Curtin relativt höga antagningskrav, även vad gäller dina engelskkunskaper. Om du har minst VG i engelska A och B, så uppfyller du skolans engelskkrav. I annat fall gäller 6.5 (med minst 6.0 på varje delprov) på IELTS alternativt 90 (med minst 24 på writing) på TOEFL. Kontakta KILROYs studierådgivare för mer information om vad som gäller för dig. Observera att du måste ha läst på en svensk högskola minst ett år för att söka ett Study Abroad-program (dvs. fristående kurser under en till två terminer) på Curtin University. 

När du bör ansöka till Curtin University

Läsåret vid Curtin University är indelat i två terminer, den ena börjar i februari och den andra i juli. Curtin har löpande antagning och vi rekommenderar att du ansöker så snart som möjligt. Kontakta KILROYs studierådgivare för ansökningshandlingar och mer information.

Kursavgifterna på Cutin varierar beroende på studienivå och ämne. Våra studierådgivare ger dig gärna information om kursavgifter på de kurser som du intresserar dig för. De kan även svara på andra frågor om livet som student i Perth och på Curtin – tveka inte att kontakta oss för att få svar på dina frågor. KILROY erbjuder kostnadsfri studierådgivning. Som svensk är det tillåtet att jobba halvtid vid sidan av sina studier i Australien. Kontakta KILROY för mer information och ansökningshandlingar.

 

Tycker du att Curtin University låter intressant?
Kontakta oss
Kontakt