Curtin University

Utbildningar vid Curtin University

Utbildningar på Curtin University

De mest populära programmen på Curtin University är Business, Media/film, Health sciences, och Engineering. Bli inte förvånad om du hittar din drömutbildning på Curtin University!

Utbildningar på Curtin University

Alla utbildningar är skräddarsydda för att passa dagens arbetsmarknad samt för att passa på en internationell marknad. På Curtin University kan du studera: 

  • På bachelornivå
  • På masternivå
  • Fristående kurser (1-2 terminer på ett Study Abroad program) 

Inom ämneområdena:     

Curtin University är ett av Australiens mest moderna universitet som under 2010-talet utvecklat sina faciliteter på campus massor. Lärarna delar med sig av sin internationella erfarenhet och undervisningen är även dynamisk i sin mix av föreläsningar, grupparbeten och riktiga exempel från arbetlivet. Du kommer att få bästa möjliga utbildning och tid när du studerar vid Curtin University.

När börjar terminerna

Läsåret på Curtin University är indelat i två terminer. Den första terminen börjar i februari och den andra i juli. Curtin är ett populärt universitet och om du är intresserad av att studera här rekommenderar vi att du ansöker så snart som möjligt. Kontakta KILROY för hjälp med din ansökan!

Stipendier

Curtin jobbar kontenuerligt med stipendier som för studenter med bra betyg. Detta inkluderar Curtins Study Abroad Scholarship som internationella studenter kan ansöka om, för 1-2 terminers studier utomlands på Curtin.

Studenter som beviljats stipendium får ett 15 % avdrag på sina terminsavgifter. Kontakta KILROY för mer information om tillgängliga stipendier samt uppgifter om hur du ansöker.

Studiemedel från CSN

Läs mer om studiemedel från CSN vid utlandsstudier här.

Utbildningar vid Curtin University

Expandera listorna nedan för att se vilka ämnen du kan läsa på Curtin University;

Tycker du att Curtin University låter intressant?
Kontakta oss
Kontakt