Macquarie University

Macquarie University är känt för sina innovativa metoder för lärande!
 

Studera på Macquarie University

Macquarie University anses vara ett av Australiens ledande universitet och känt för sina innovativa metoder för lärande men också för sin flexibilitet och bredd. Macquaries campus är rymliga, med stora grönområden och en skön avslappnad atmosfär! Studera på Macquarie University med KILROY education!

Varför studera här?

Macquarie University (MU) grundades 1964, med målsättningen att utforska helt nya former för lärande, forskning och teknik. Macquarie kallas ofta "Australia's Innovative University" och lägger stort fokus på att förbereda sina studenter inför arbetslivet. Universitet bedriver forskning i världsklass, men har också fokus på praktiskt lärande. Med ett stort nätverk av praktikplatser inom olika branscher finns det goda möjligheter att få arbetslivserfarenhet. Universitetet är omgivet av stora parker och runt hörnet väntar en spännande och pulserande storstad.

Akademiska rykte

Macquarie rankas "among the top 2 percent of universities in the world" av "Academic Ranking of World Universities, 2014", och universitetets MBA-program rankas som det bästa i Australien och som nr 68 i världen enligt "Financial Times" (2015).

Vad kostar det att studera på Macquarie University? 

Kursavgiften på Macquarie University varierar beroende på din studienivå samt program. Tveka inte att höra av dig till våra studierådgivare för att få ett aktuellt pris på de kurser och/eller program du är intresserad av. Macquarie University har väldigt prisvärda Study Abroad-kurser för den som endast vill läsa en eller två fristående terminer i Sydney.

För lite hjälp till finansieringen av dina studier kan du även passa på att ansöka om Student Representative Scholarship. Inte bara får du ett stipendium värt 1000 AUD till din kursavgift utan även en GoPro-kamera och en surfplatta från Samsung i utbyta mot att du dokumenterar hur det är att studera på Macquarie University. Det är ett ypperligt tillfälle för dig som är intresserad av kommunikation, media och journalism.

Om du undrar över någonting som helst eller är vill komma på en kostnadsfri studierådgivning är det bara att höra av dig till KILROYs studievägledare. Vi kan svara på frågor rörande allt från kursutbud till vilken budget och studentlivet är i Sydney.

Fun facts - Macquarie University

  • 35 000 studenter
  • 12 000 internationella studenter
  • Uppvärmda pooler både inomhus & utomhus
  • Fräscha träningslokaler med över 100 pass att välja bland per vecka

 

Universitetets hemsida: Macquarie University

 

Tycker du att Macquarie University låter intressant?
Kontakta oss
Kontakt