Monash University

Ansökan till Monash University

Ansökan till Monash University

Om du är nyfiken och vill veta mer om Monash University, kontakta KILROYs studierådgivare. Vi hjälper dig med ansökan till Bachelor-, Master- och Study Abroad-studier på Monash University.

KILROY är Monash Universitys officiella representant i Sverige och vi hjälper dig med din ansökan och dina frågor. Våra studierådgivare kan svara på det mesta rörande studier vid Monash University och hjälper dig gärna att bli student i Melbourne!

Stipendier vid Monash University

Monash University har olika stipendier för internationella studenter. Du kan läsa mer om dessa på Monash Universitys webbplats. Kontakta KILROYs studierådgivare om du är intresserad av att ansöka till Monash University.

Antagningskrav vid Monash University

Avgångsbetyg från gymnasiet krävs. Antagningskraven varierar beroende på vilken kurs eller utbildning du söker, men generellt krävs ett högt snittbetyg (minst ca B-C) från dina tidigare studier.

Engelskkunskaper

Om du har minst C i engelska 5 och 6, så uppfyller du skolans engelskkrav (betygen får vara högst fem år gamla). I annat fall behöver du skriva ett språktest såsom  TOEFL. Kontakta KILROYs studierådgivare för mer information om vad som gäller för dig.

När du bör ansöka till Monash University

Eftersom Monash University har löpande antagning rekommenderar vi att du skickar in din ansökan så snart som möjligt.    

Kontakta KILROYs studierådgivare för ansökningshandlingar och mer information.

Tycker du att Monash University låter intressant?
Kontakta oss
Kontakt