Monash University

Utbildningar på Monash University

Utbildningar på Monash University

Med mer än 63 000 studenter, varav 22 000 internationella studenter, erbjuder Monash University kvalitativa utbildningar i en internationell miljö.

Vad kan du studera vid Monash University?

Vid Monash University kan du studera följande:

  • Study Abroad (1-2 terminer av fristående kurser)
    Som Study Abroad-student vid Monash University har du ett brett utbud av kurser att välja bland från 10 olika fakulteter. Det innebär att du kan välja att läsa kurser inom ett visst område eller bredda dina kunskaper genom att blanda olika områden. 
  • Bachelor's degree
    Du kan välja mellan ett stort utbud av program på Bachelor-nivå vid Monash, allt från en klassisk Bachelor of Business till en mer nischad examen som Bachelor of Aerospace Engineering
  • Master's degree
    Monash University har ett brett utbud av Master-program där du kan specialisera dig inom det område du är intresserad av, oavsett om det är Accounting, Psychology, Advanced Engineering eller något helt annat.

När börjar terminerna?

Läsåret på Monash University är indelat i två terminer. Den första terminen börjar i februari och den andra i juli. En obligatorisk introduktionsvecka äger rum före terminsstart. Monash är ett populärt universitet och om du är intresserad av att studera här rekommenderar vi att du ansöker så snart som möjligt. Kontakta KILROY för hjälp med din ansökan!

Studiemedel från CSN

Läs mer om studiemedel från CSN vid utlandsstudier här.

Övriga kostnader

Kostnader som tillkommer är bl a application fee AUD 100 (ej Study Abroad), kurslitteratur, flygresa, boende, försäkring, visum och fickpengar.

Utbildningar vid Monash University

Expandera listorna nedan för att se vilka ämnen du kan studera på Monash.

Tycker du att Monash University låter intressant?
Kontakta oss
Kontakt