Swinburne University

Swinburne ligger i chamiga Melbourne, hitta inspirerande grafitti
 

Studera på Swinburne University

Swinburne University är ett universitet i världsklass med starkt fokus på studenternas kommande arbetsliv. Vill du studera mitt i en spännande storstad med nöjen, shopping och uteliv? Välkommen till Melbourne!

Universitetet erbjuder en lång rad utbildningar inom exempelvis ekonomi, design, multimedia, samhällsvetenskap, och media. Studera vid Swinburne University med KILROY!

5 goda skäl att studera vid Swinburne University

  1. Ett internationellt topprankat universitet 
  2. Internationella studenter har en egen "Support services"  
  3. Kvalitativ undervisning  
  4. Förbereder dig väl inför yrkeslivet och din framtida karriär  
  5. Huvudcampus ligger i en av Melbournes mest attraktiva förorter

Skandinavisk professor

Per Mollerup, en skandinavisk och internationellt känd designer blir nu professor på Swinburnes Faculty of Design. Per Mollerup har bl.a. designat den visuella identiteten och skyltar för Köpenhamns metro, liksom Köpenhamn, Oslo och Stockholms flygplatser.

Varför studera på Swinburne University?

Swinburne University har under hundra år erbjudit konkurrenskraftig utbildning. De erbjuder både yrkesinrktade diplom som akademiska utbildningar. Här studerar totalt 53 000 studenter, varav 5 000 är internationella studenter. Universitets designfakultet är en av landets absolut främsta designskolor!

Alla lärare fokuserar på att skapa självständiga och handlingskraftiga studenter som är väl rustade för arbetslivet. Universitetets kursplaner står under regelbunden översyn av näringslivet för att alltid ge studenterna aktuella och efterfrågade utbildningar.

Study Abroad 3: mindre studier & mer fritid

Som Study Abroad-student kan du välja att läsa Study Abroad 3 program och studerar då tre kurser på en termin, istället för fyra som vid traditionella Study Abroad-studier på heltid. Varför inte njuta av denna lediga tid och utforska Melbourne samt områden omkring, eller om du vill jobba lite extra. 

Universitetets hemsida: Swinburne University 

 

Tycker du att Swinburne University låter intressant?
Kontakta oss
Kontakt