Swinburne University

Swinburne University campus

När du studerar på Swinburne University kan du välja mellan att bo i lägenhet, i studentkorridor eller att bo i en värdfamilj.

Campus

Swinburnes huvudcampus heter Hawthorn och ligger bara 10-15 minuter från centrum i en mysig närförort med gott om caféer, butiker och mataffärer. Här finns restaurang, cafeer, boende, bokhandel, datasalar, studenthälsovård och trådlöst Internet.

Swinburnes andra campus heter Prahan och ligger 10 minuter från centrum. Här ligger design-fakulteten och National Institute of Circus Arts (NICA). Campuset ligger i en mycket populär del av Melbourne med nattklubbar, modebutiker och restauranger. Även på detta campus finns café, bokhandel, datasalar, studenthälsovård och trådlöst Internet.

Majoriteten av de internationella studenterna studerar antingen på Hawthorn eller Prahran campus.

Swinburne har även ett campus i Kuching i Sarawak, Malaysia! För ytterligare information, kontakta KILROY education.

Boende

The Residential College är ett bra alternativ för dig som inte bott hemifrån tidigare. Du bor på campus och har ett möblerat rum. Kostnaden ligger på AUD 235-255/v och inkluderar frukost, elektricitet, bredband, vatten och gas. Middag kan fås mot begäran.

Studentlägenheter, två- eller trerums lägenheter som du delar med andra studenter. Lägenheterna finns på campus och består av sovrum, kök, badrum och vardagsrum. Bredband finns. Kostnaden är AUD 185-245/v och person. Unilodge är helt nya studentlägenheter med 1-4 sovrum, möblerade och med bredband för AUD188-273 per vecka.

Det finns också möjlighet att bo i värdfamilj eller hyra lägenhet privat eller tillsammans med andra studenter.

Mer boendeinformation hittar du här; (www.swin.edu.au/stuserv/housing/)

Transport

Melbourne har väl fungerande kollektivtrafik med spårvagnar, bussar och pendeltåg.

Tycker du att Swinburne University låter intressant?
Kontakta oss
Kontakt