University of New South Wales

Ansökan till University of New South Wales (UNSW)

Ansökan till University of New South Wales

University of New South Wales (UNSW) har löpande antagning. Om du är nyfiken och vill veta mer om detta universitet, kontakta KILROYs studierådgivare.

KILROY är University of New South Wales officiella representant i Sverige och vi hjälper dig med ansökan och alla dina frågor. Våra studierådgivare kan svara på det mesta rörande studier vid UNSW och hjälper dig gärna att bli student i Sydney!

Stipendier vid UNSW

UNSW har olika stipendier för internationella studenter som vi gärna berättar mer om. Kontakta KILROYs studierådgivare för mer information om stipendier eller om du är intresseras av att ansöka till UNSW.

Engelskkunskaper & antagningskrav vid UNSW

Om du har minst VG i engelska A och B, så uppfyller du skolans engelskkrav. I annat fall gäller 6.5 på IELTS varav minst 6.0 på varje delprov eller 90 (varav minst 24 på Writing) på TOEFL. För Study Abroad måste du ha studerat ca 2 år på svensk högskola eller motsvarande. Antagningskraven varierar beroende på vilken kurs eller utbildning du söker. Kontakta KILROYs studierådgivare för mer information om vad som gäller för dig.

När du bör ansöka till UNSW

Eftersom UNSW har löpande antagning rekommenderar vi att du skickar in din ansökan så snart som möjligt.     

Kontakta KILROYs studierådgivare för ansökningshandlingar och mer information.

Tycker du att University of New South Wales låter intressant?
Kontakta oss
Kontakt