University of New South Wales

Boende & campus vid University of New South Wales

På University of New South Wales campus är det alltid någonting på gång. Bo på campus, välj mellan närmare 200 studentföreningar och -klubbar och använd de moderna faciliteterna som finns här.

Studentboende i Sydney

UNSW erbjuder boende på campus. I alternativet UNSW Colleges ingår alla måltider och du kommer få stöd och akademiskt mentorskap, ett bra alternativ för studenter som för första gången ska bo på egen hand.

Alternativet UNSW Apartments är motsatsen, där du bor i en möblerad studentlägenhet med självhushåll, ett bra alternativ för självständiga studenter. Kontakta våra studievägledare för mer information.  

Du kan även välja att hitta boende på egen hand. Några av de vanligaste webbplatserna är http://www.gumtree.com.au och https://www.furnishedproperty.com.au. OBS! Betala inte för något innan du har sett rummet/lägenheten. 

Campus på University of New South Wales

UNSW har sju olika campus runtom i Sydney. Huvudcampuset ligger i förorten Kensington. Kensington Campus är lätt att ta sig till med kollektivtrafik. 

Boende Sydney - UNSW - Bo på campus eller hyr boende i andra hand

Paddington Campus (kallas även UNSW Art and Design, tidigare COFA) ligger centralt på Oxford Street i Paddington och det är lätt att ta sig hit från Kensington Campus. 

Campuslivet vid University of New South Wales

Utöver ett stort utbud av utbildningar och kurser finns det även ett livfullt studentliv vid UNSW. Stämningen är trevlig och campuset är som ett eget samhälle med en mataffär och många studentpubar att umgås på. Det finns studentföreningar och -klubbar för alla intressen, allt från Harry Potter till fotboll. 

Det finns ett stort utbud av mat och service, inklusive banker, barer, kaféer och närbutiker. Du hittar även en mängd olika hälso- och livsstilstjänster, inklusive en vårdcentral, optiker, tandläkare, läkare, sjukgymnast m.m. på UNSW campus. Läs mer om studentlivet i Sydney här

UNSW har ett stort campusområde med massa faciliteter!Ännu en solig dag på UNSW campus.

UNSW har till och med sin egen smartphone app, Uni-verse, där du kan bläddra bland universitetets kurser, se en karta över campusområdena, senaste nyheterna på campus, info om alla event, användbara telefonnummer, boka rum i biblioteket, m.m. 

Transport mellan UNSW och centrala Sydney

Det finns en buss som tar dig direkt till centrala Sydney på ca 15 minuter från UNSW campus. 

Tycker du att University of New South Wales låter intressant?
Kontakta oss
Kontakt