University of South Australia

University of South Australia ligger granne med floden Torrens som rinner genom Adeleide
 

Studera på University of South Australia

University of South Australia (UniSA) är ett av de snabbast växande universiteten i Australien. Studierna är utformade i samarbete med industrin och praktik ingår i många utbildningar. Upplev det "riktiga" Australien som student i en av Australiens härligaste städer! Studera på University of South Australia med KILROY education!

Varför studera här?  

University of South Australia (UniSA) är ett modernt och internationellt universitet, beläget i vackra Adelaide på Australiens sydkust. Adelaide är en avslappnad studentstad och UniSA det största universitetet i regionen, känt över hela världen för att erbjuda karriärfokuserade studier. Med toppmodern utrustning och undervisning med studenten i centrum, kan UniSA verkligen erbjuda dig en unik upplevelse som student! 

UniSA erbjuder under 2011 och 2012 Study Abroad stipendier om AUD 500 (ca. 3000 kr) för dig som är intresserad av en eller två terminers studier inom ramen för din utbildning i Sverige, eller för dig som är intresserad av att testa en termins universitetsstudier efter gymnasiet. Kontakta oss på KILROY education om du vill ansöka.

Studieinriktningar

Architecture, Design, Nursing, Physiotherapy, Tourism och Business. 

Fakta 

Antal studenter: 36 000 

Antal internationella studenter: 13 000 

Kursstarter: februari och juli

Universitetets hemsida: University of South Australia

Tycker du att University of South Australia låter intressant?
Kontakta oss
Kontakt