University of South Australia

Studera i Adeleide på University of South Australia

University of South Australia ligger i Adelaide i delstaten South Australia. Staden har ett idylliskt läge och är en vacker storstad med en avslappnad livsstil.

Området 

Adelaide har ett rikt kulturliv, ett stort utbud av restauranger och södra halvklotets största fiskmarknad. Staden anordnar flera internationella och nationella festivaler för musik, konst, mat, vin och sport. Inte långt från staden är också en av Australiens kända vindistrikt, Barossa Valley. 

Livsstil 

Livsstilen i Adelaide är avslappnad och dynamisk. Med sitt utbud av restauranger, stränder och rikt kulturliv finns det något för alla smaker. 

Befolkning 

Adelaide är en liten storstad med en befolkning på över 1,2 miljoner invånare. Här är invånarna kända för sin vänlighet. Det finns många aktiviteter som surfing, cykling och vattenskidor och Adelaide har ett fantastiskt nattliv och ett stort utbud av kaféer och konsertlokaler. 

Klimat 

Klimatet är jämförbar med det du hittar i Sydeuropa och den kilometerlånga stranden är ett populärt tillhålll under sommaren. Den varmaste månaden är januari med genomsnittstemperatur på 25 grader, medan juni är den kallaste månaden med en medeltemperatur på ca15 grader.

 

Tycker du att University of South Australia låter intressant?
Kontakta oss
Kontakt