University of Technology Sydney

Campus & boende vid University of Technology Sydney

UTS City Campus ligger centralt i Sydney nära centralstationen. Förutom undervisningssalar finns det även barer och caféer på campusområdet.

Studentboende i Sydney

Du har olika boendealternativ når du studerar vid UTS. Studentboenden i Sydney har oftast eget sovrum och delat badrum och kök.

accommodation at UTA - yura mudang

Universitetets Housing Office har boendegaranti för Study Abroad- och utbytesstudenter men kan även hjälpa studenter att leta privat boende. Området Bondi Junction är väldigt populärt bland studenter och har många lägenheter. 

Campus vid University of Technology Sydney

UTS City campus ligger mitt i Sydneys centrala affärskvarter. Den 28 våningar höga skyskrapan sjuder av aktivitet. Det råder en god stämning på campus och det går utmärkt att ta sig runt till fots. UTS campus har faciliteter som restauranger, gym och butiker, bara för att nämna några. Studentpuben ”The Loft” är svår att missa, perfekt för en "After School".

student life at UTS

Du har gott om studentföreningar och klubbar att joina. Det finns även bra support vid UTS, hjälp med engelska språket, karriärsupport och medicinsk rådgivning, för att bara nämna några, varav många är gratis!

Transport – Att ta sig till och från  University of Technology Sydney

Du studerar mitt i Sydney! UTS har ett centralt läge och så fort du kommer utanför universitetsbyggnaden känner du citypulsen. Staden har ett väl utvecklad och smidig kollektivtrafik för den som vill ta sig runt i staden och de trevliga stränderna i utkanten.

 

Tycker du att University of Technology Sydney låter intressant?
Kontakta oss
Kontakt