Dubai

Dubai

Dubai är världens snabbast växande turistmål, med projekt som The Palm (världens största konstgjorda ö), Burj Dubai (den högsta byggnaden i världen), och Dubai Megamall (det största köpcentret i världen).

Från Dubai kommer ett av de snabbast växande prisbelönta flygbolagen, Emirates. Här finns även över 100 hotell planerade och under utveckling, vilket gör Dubai till den perfekta platsen för att studera hospitality, hotell, restaurang, resor och turism.

Hälsa

Kranvattnet i Förenade Arabemiraten är avsaltat havsvatten och kan konsumeras utan problem. Du bör alltid stämma av hälsoråd för landet innan du åker.

Resa till och från Dubai

Det finns flera vägar att ta sig till Dubai från Sverige. I ekonomiklass kan du normalt ta 20 kg bagage med dig till Dubai, tur och retur. Du bör preliminärboka en flygbiljett i god tid för att vara säker på att hitta en resa som passar till dina önskade datum. Biljetten bokar du med fördel hos vår VIP-avdelning som erbjuder flexibla studentbiljetter. Du kan låna pengar av CSN för flygresan. Mejla oss dina frågor, för information om olika flygpriser eller att boka din flygresa.

För mer information om livet i Dubai:

Visum

För dig som ska studera i Dubai ordnar The Emirates Academy of Hopspitality Management visum åt dig till en kostnad av 2000 AED.

Utlandsstudieförsäkring

Som student i Dubai måste du teckna en utlandsstudieförsäkring som ger dig ett komplett försäkringsskydd under hela din studietid. KILROY education rekommenderar Goudas utlandsstudieförsäkring, speciellt anpassad för utlandsstudier. Denna försäkring kan vi hjälpa dig att teckna.

Boende på campus  

Som student kan du bo på campus i en egen studiolägenhet med kokvrå och badrum. Hyran inkluderar luftkonditionering, elektricitet, Internet, lakan och handdukar. Kostnaden per natt är 125 AED

I anslutning till boendet har du tillgång till: 

  • Basket och volleyball planer
  • Café
  • Clubhus
  • Restaurang
  • Liten mataffär
  • Gym 
  • Swimming pool
  • Tennis banor 

Du kan även till rabatterat pris träna aerobics på det närliggande Jumeirah Hotel. Från skolan tar det ca 25 minuter med bil till flygplatsen. 

Kontakta KILROY education för mer information och ansökningshandlingar. 

Tycker du att Dubai låter intressant?
Kontakta oss
Kontakt