The Emirates Academy

The Emirates Academy campus

The Emirates Academy of Hospitality Management ligger några hundra meter från stranden och väldigt nära the Burj Al Arab, världens lyxigaste hotell. Du har också goda tillgångar till de kommersiella områdena i Dubai, samt alla nya turist- och fritidsaktiviteter i denna pulserande stad. Det tar ca 25 minuter att åka till Dubai International Airport med bil från campus.

Campus består av två huvudbyggnader. De flesta praktiska lektioner äger rum i en byggnad, medan de flesta teoretiska lektionerna sker i den andra. Det finns en pool i mitten av campus. Caféet intill poolen fungerar som en naturlig mötesplats för studenter.

Att studera i Dubai är både roligt, intressant och annorlunda
Faciliteter på Campus

Det finns också gemensamma utrymmen som uppmuntrar en avslappnad och informell atmosfär - platser att dela idéer och njuta av fritiden. Emirates Academy of Hospitality Management erbjuder eleverna på campus boende som är modernt och rymligt. Varje lägenhet är 21 m² (3m x 7m) stora, det finns endast enkelrum, alla lägenheter har ett fullt utrustat kök, studieområde med telefon och trådlöst bredband, en-suite badrum med dusch och en eftertraktad utsikt över Burj Al Arab. Luftkonditionering, el, internet, TV, sängkläder och handdukar ingår i hyran.

Ett klubbhus och omfattande sport- och fritidsanläggningar, inklusive pool, gym, basket- och tennisbanor finns på campus. Dessutom ligger offentliga stränder inom gångavstånd från campus. De många idrottsklubbarna och föreningarna i Dubai erbjuder studenter en möjlighet att delta i en rad olika aktiviteter utanför campus också. Detta inkluderar sport- och fritidscentrum vid den närliggande Jumeirah Beach Hotel och Madinat Jumeirah, där studenterna får rabatterade priser på sportklasser och träningspass.

Vänligen se tabell för avgifter för boende på Campus (PDF).

Att studera i Dubai ger dig många erfarenheter och minnen för livet
Elevråd

Elevrådet organiserar och är värd till olika evenemang och aktiviteter på och runt campus för hela studentkåren på en regelbunden basis. Studenter, personal, lärare, vänner och familj samlas för att umgås tillsammans och fira det fantastiska samfundet vid akademin. De tre mest besökta eventen är ett Welcome Back BBQ, The Quiz Night och Shake and Bake.

Matfaciliteter

Akademin har en rad restauranganläggningar som kan tillgodose studenternas enskilda behov. Från the Buffet Restaurant till the Pool Bar och RemO Café (drivs av mOre Café), finns det ett brett utbud och alternativ bland mat som eleverna kan välja mellan hela dagen lång.

Gym

Det fullt utrustade gymmet är öppet 24 timmar om dygnet, 7 dagar i veckan. Det ligger mittemot klubbhuset vid poolen.

Swimmingpool

Poolen är ett bra ställe att svalka dig i Dubais värme och koppla av med vänner, men se till att du bara använda den när livräddaren är i tjänst, som är från ca kl. 10 - 21 varje dag. 

Tycker du att The Emirates Academy låter intressant?
Kontakta oss
Kontakt