England

England Cornwal KILROY education
 

Studera i England, starta i höst - ansök senast 15 januari

I England går tradition och innovation hand i hand, särskilt när det gäller utbildning. Prestigefyllda och anrika universitet har i århundraden säkerställt Englands akademiska rykte. England har samtidigt väldigt moderna och nya institutioner, och är ett av Europas mest mångkulturella länder. Den pulserande metropolen London är som hela världen i miniatyr. England är definitivt mer än "lantlivet" och dammiga traditioner.

England utgör den södra delen av Storbritannien och är det största och folkrikaste av länderna. England, och i synnerhet London, har upplevt en enorm invandring från alla världens hörn, vilket har bidragit till att det är mer än brittisk engelska du kommer att höra här. Under de senaste 100 åren har England gått från att vara en av världens mäktigaste kolonialmakter till att hitta sin roll som ett av många medlemsländer i EU.

KILROY erbjuder studier på dessa universitet i England:

Studera i England i höst? Ansök innan 15 jan!
Kontakta KILROY!

Idag är England ett modernt, energiskt och internationellt land med goda framtidsutsikter. Självklart handlar det mycket om fotboll, pub kultur, "tea-time", pittoreska byar, vackra landskap, kuststäder söderut och vänliga människor som kommer att krydda din studietid med goda upplevelser.

Fakta om England

Befolkningsmängd: ca 63,7 miljoner (2014)
Huvudstad: London
Studieorter: London, Bristol, Coventry och Bournemouth
Språk: Engelska
Valuta: Brittiska pund (£)
Tidszon: -1

Tycker du att England låter intressant?
Kontakta oss
Kontakt