Bournemouth University

Bournemouth beach

Ansök till Bournemouth University

Om Bournemouth University har fångat ditt intresse ber vi dig kontakta KILROYs studierådgivare för ytterligare information och hjälp med ansökan.

KILROY är Bournemouth Universitys officiella representant i Sverige och vi hjälper dig med alla frågor du kan tänkas ha. Våra studierådgivare hjälper dig genom alla steg på vägen för att söka till BU.

Stipendier på Bournemouth University

Bournemouth University ebjuder flertalet stipendier till internationella studenter. Samtliga stipendier gäller för programstudier på heltid och ges i form av sänkt skolavgift. Sista ansökningsdag för de flesta stipendier är 31 maj 2016 för studiestart i september 2016. Läs mer om stipendierna på universitetets hemsida.

Antagningskrav

Bournemouth university kräver generellt medelbetyg i avslutade och eventuella pågående studier, men de exakta antagningskraven varierar beroende på vilket program du söker till.

Om du har minst betyget C i engelska 5 och 6 från gymnasiet behöver du oftast inte skriva något språktest i engelska. Har du lägre betyg än så måste du skriva ett IELTS-test med ett resultat om minst 6.0 (högre resultatkrav om 6.5 eller 7.0 förekommer vid masterprogram och enstaka kandidatprogram). 

När ska jag ansöka till Bournemouth University?

Vänligen kontakta KILROY för hjälp med ansökan och ytterligare information.

Tycker du att Bournemouth University låter intressant?
Kontakta oss
Kontakt