England

Studera i England

KILROY education hjälper dig att ta dig till England för att studera och med praktisk information som bland annat visum, flygbiljett och försäkring.

Visum

Du behöver inte ett studentvisum för att studera i England eller resten av Storbritannien. Vi uppmuntrar alla studenter att kontakta den norska ambassaden i London och rapportera att du studerar i landet. Om du arbetar i Storbritannien, måste du ha en National Insurance Number.

Försäkring

Vi rekommenderar starkt att du som svensk student tecknar en privat utlandsstudieförsäkring. KILROY education rekommenderar Goudas studentförsäkring för studier utomlands. Du som ansöker via KILROY education får köpa studentförsäkringen till ett förmånligare pris.

Resa till England

KILROYs studenter är även VIP-kunder hos oss. Boka dina flygbiljetter med fördel hos vår VIP-avdelning som erbjuder flexibla studentbiljetter. Mejla oss dina frågor, för information om olika flygpriser eller att boka din flygresa.

Turism i England

Det är ganska lätt att ta sig runt i England (om du ignorerar det kaos som kan uppstå under rusningstrafik runt de större städerna). Det finns flera flygbolag som erbjuder billiga inrikesflyg inom Storbrittanien. Du kan även snabbt och smidigt komma fram med snabbtåg och får som regel rabatt som student. I London finns det också en väl utvecklad tunnelbana. Att köra bil är annars ett bra sätt att få se landet på, men glöm inte att det är vänstertrafik...

Tycker du att England låter intressant?
Kontakta oss
Kontakt