University of the West of England

Campus life at University of West England

Universitetets huvudsakliga campus är baserad på Frenchay, som ligger 6,5 kilometer norr om Bristols centrum. UWE Bristol är lätt att nå från de flesta delar av landet med bra förbindelser till stora motorvägarna M4 och M5. Från Bristol Parkway station tar du dig smidigt till universitetets Frenchay Campus. Bussterminalen vid Frenchay Campus har ett omfattande nätverk av busslinjer som förbinder universitetets campus till varandra, centrum och många bostadsområden i området.

Frenchay Campus hittar du fantastiska faciliteter för alla studenter. Vad sägs om ett bibliotek som är öppet dygnet runt, sportcenter, massor av caféer, barer, butiker och restauranger.

Campus

Glenside Campus finns fakulteterna för Health and Life Sciences. Glenside Campus har en viktoriansk gotisk arkitektur och med sin natursköna omgivningar är det en inspirerande och avkopplande plats att studera på.
St Matthias Campus är ytterligare ett campus med just en gotisk arkitetkur. Här hittar du faciliteter som lokla butiker, mataffärer, barer och caféer inom promenadavstånd.
The Bower Ashton Campus är hem till UWE Bristol's Creative Industries department och ligger i utkanten av den vackra Ashton Court Estate, som har fantastiska, moderna undervisningsmiljöer.
Hartpury College blev en av UWE's faktuliteter 1997 och ligger på ett campus nära Gloucester. Här kan du studera exempelvis jordbruk och övriga praktiska program som exempelvis vetrinär.

Boende

Student Village och Carroll Court är båda belägna på Frenchay Campus där UWE erbjuder garanterat studentboende för alla sökande studenter som har fått erbjudande om en studieplats. Ansökan om boende måste ha inkommit innan deadline den 1 maj för att boendet ska kunna garanteras. UWE hanterar även privata hus, som ligger nära Frenchay, Glenside och St Matthias campus. Det finns olika boendealternativ beroende på vad dina preferenser är. Universitetet har sin egen sökmotor, 'studentpad ", som eleverna kan använda för att söka bland UWE's privata studentbostäder.

Tycker du att University of the West of England låter intressant?
Kontakta oss
Kontakt