University of the West of England

Studier i Bristol

Bristol är Storbritanniens ultimata studentstad! Den har en unik blandning av modernt och traditionellt i sitt livliga och mångkulturella stadsliv. Bristol har vid flera tillfällen fått utmärkelsen som Storbritanniens bästa småstad - kan du hitta en bättre studentstad?

Bristol är den största staden i sydvästra England och bara 90 minuter från London med tåg. Utmärkta transportförbindelser och en internationell flygplats gör denna historiska stad en favoritdestination för studenter. Med kusten och London inom nära räckhåll och vid landsbygdens lugn och ro har Bristol har något för alla. Flera närliggande städer som Bath, Wales, Somerset med flera är idealiska för dagsturer och helgutflykter.

Bristols milda klimat balanseras ut under hela året, med krispiga vintrar och varma somrar. I Bristol är det alltid något som händer - festivaler, events, konserter - oavsett väder! Några exempel är den världsberömda Bristol International Balloon Fiesta, St Pauls Carnival, Harbourside Festival och många fler.

Några saker du bara måste göra i Bristol är att gå över Clifton Suspension Bridge, besöka @-Bristol science museum, promenera på trendiga Park Street med sina unika butiker, ta en latte och shoppa på det moderna, nybyggda Cabot Circus, som har ett stort utbud av butiker, restauranger och inte att förglömma, Showcase Cinema De Lux. Vad du än känner för så har Bristol garanterat något att erbjuda!

Tycker du att University of the West of England låter intressant?
Kontakta oss
Kontakt