Indonesien

Studera på Udayana University och passa på att utforska Indonesien samtidigt
 

Studera i Indonesien

Bali ligger öster om Java som är Indonesiens största ö och säte för huvudstaden Jakarta. Ön är nästintill magisk med sina vita sandstränder, fascinerande kultur och vackra natur. Upplev studentlivet på Bali och passa på att testa nya fritidsaktiviteter som dykning, snorkling och delfinspaning.

På ön Bali, som har 3,5 miljoner invånare, finner man en av de äldsta hindu- och sanskritkulturerna och deras tusenåriga gamla tempel med olika lokala ceremonier. Även om ön är en populär turistdestination finns det flera öde stränder att upptäcka. Ta chansen att studera på Bali och upptäck öns storslagna natur, lär känna kulturen och det lokala livet, samtidigt som du träffar nya kompisar och utökar ditt nätverk.

Kontrasternas Bali

Det äkta Bali - vulkaner, öde stränder, hinduiska tempel, mysiga små byar och gästvänliga öbor - går att finna utanför den bland turister mycket populära huvudstaden Denpasar. Bali är den enda indonesiska ön där man kan hitta den hinduiska kulturen, samtidigt som ön erbjuder god service och oändliga möjligheter till fritidsaktiviteter. Detta är vad som gör Bali så speciellt.

Boende på Bali

På Bali finns boendealternativ för alla möjliga plånböcker - från lyxhotell till billiga vandrarhem. På Bali kommer man långt med studentekonomin och det finns mycket att välja mellan. Vad sägs om att bo i en surfarlägenhet, eller med en lokal familj i en lyxvilla?

Många studenter väljer att hyra hus tillsammans med andra studenter. Husen är ofta unika arkitektoniska skapelser och inte sällan utrustade med egen pool. Hyran brukar ligga på runt 250 euro i månaden.

Ett annat alternativ är Homestay där man får chans att bo hemma hos en lokal balinesisk familj, eller bara hyra ett enkelt rum för mindre än 100 euro i månaden.

Det är lätt att ta sig runt på Bali. Många studenter väljer att hyra en moped under sin vistelse. Det är viktigt att se till att man har en heltäckande försäkring under sin vistelse på Bali.

Tycker du att Indonesien låter intressant?
Kontakta oss
Kontakt