Udayana University

Udayana University - huvudentré
 

Studera på Udayana University

Udayana University är bland Indonesiens ledande universitet både vad gäller undervisning och forskning. Universitetet är det största och mest respekterade universitetet på Bali.

Bali är ett välkänt surfparadis och många studenter tillbringar sin fritid på världens bästa vågor. Denna ö med sina 3,5 miljoner invånare har mycket att erbjuda människor i alla åldrar; de vita sandstränderna lockar soldyrkare och för de kulturintresserade finns det gott om lokala danser och ceremonier att ta del av. Balinesisk kultur är känd världen över och solnedgångarna är oförglömliga. Goda trafikförbindelser och förmånliga priser gör det lätt att resa runt både i Indonesien och i övriga Asien.

Varför studera på Udayana University?

Universitetet grundandes 1962 av undervisningsministeriet och består av 10 fakulteter. De kurser som erbjuds är mycket intressanta och hålls av lärare med internationell erfarenhet. Att studera på Bali och Udayana University passar den som vill upptäcka Asien och sig själv på ett djupare plan än att bara backpacka. Studenter som vill kombinera akademiska studier med det unika Bali och njuta av en högklassig livsstil på en studentbudget. En termin på Bali är ett alternativ utöver det vanliga för dig som verkligen vill uppleva Asien!

Bali International Program on Asian Studies

Programmet Bali International Program on Asian Studies (BIPAS) introducerar studenter för ekonomi, business, ekonomi, kultur, språk, juridik och turism i Asien. Studenter ges också möjlighet att integrera med lokalbefolkning, andra utbytesstudenter och föreläsare med internationell erfarenhet. Målet med en termin BIPAS är att utveckla studenters kunskap om Indonesien och Asien i en internationellt inspirerande miljö. På BIPAS-programmet kan studenter delta i olika workshops och studiebesök hos lokala företag och kulturella institutioner. Programmet riktar sig till studenter som vill uppleva en unik termin på en väldsberömd paradisö och kombinera studier omed fritidsaktiviteter som ger oförglömliga erfarenheter för framtiden.

Att ha läst en termin utomlands ger stor fördel på en allt mer konkurrensutsatt arbetsmarknad. Vi rekommenderar att man konsulterar studierådgivarna på sitt hemuniversitet för att ta reda mer på hur rutinen ser ut vad gäller att tillgodoräkna sig kurser man läst utomlands. Bali International Program i asiatiska studier erbjuds på engelska för internationella studenter.

Fakta om Udayana University:

Antal studenter: ca 22 000
Internationella studenter: ca 2300
Akademisk kalender: september-december / januari-maj

Tycker du att Udayana University låter intressant?
Kontakta oss
Kontakt