Udayana University

Ansökan till Udayana University

Att ansöka till detta program är enkelt och du kommer att få preliminärt svar inom ca en vecka från att du har skickat in din ansökan tillsammans med kompletterande dokument. KILROY education hjälper dig med ansökan till Udayana University!

Studenter kan endast söka till study abroad-programmet på Udayana University, inte hela utbildningar. Programmet arrangeras av KILROYs partner, Asia Exchange.

Ansök senast ca tre månader innan terminsstart.
Udayana Universitys terminer börjar i januari respektive september.

Att ansöka till detta program är enkelt och du kommer att få preliminärt svar inom ca en vecka från att du har skickat in din ansökan tillsammans med kompletterande dokument.

Hur ansöker jag till Udayana University?

 1. Be KILROY education skicka ansökningsblanketten till dig.
 2. Inkludera följande dokument:
  - Vidimerad kopia på betyg/kursutdrag på engelska stämplat av ditt universitet, eller en vidimerad kopia på ditt gymnasiebetyg om du inte är inskriven på universitet eller högskola.
  - En passkopia (observera att ditt pass måste vara giltigt i minst sex månader efter ankomst i Indonesien)
  - Passfoto: 4x3 cm i färg (OBS! Glasögon får ej bäras på bilden och båda öronen måste vara synliga.)
  - Signature page 
 3. Skicka din ansökan till KILROY education via e-post eller post.

Att tänka på

Ungefär 1,5 månad innan terminsstart skickas fakturan för Study Abroad programmet till dig. Både antagningsbesked och faktura skickas från vår partner Asia Exchange.

Se till att inkludera din permanenta bostadsadress i ansökan då det officiella antagningsbeskedet skickas ut via post. Innan du skickar in din ansökan bör du kontakta KILROY education för att uppdatera dig om eventuella ändringar.

Tycker du att Udayana University låter intressant?
Kontakta oss
Kontakt